Duurzaam beleggen
Investeren in de toekomst

Vraag je je af of duurzaam beleggen ook iets voor jou is? In dit e-book leggen we je uit wat duurzaam beleggen precies is, waarom het ook voor jou interessant is en hoe je het aanpakt. Na het lezen van dit e-book weet je waar je op moet letten en welke vragen je moet stellen. 

Download ons gratis e-book en lees wat je moet weten over duurzaam beleggen:

  • Wat is duurzaam beleggen precies
  • Waarom duurzame aandelen een hoger rendement halen
  • Waar je informatie vindt
  • De voordelen van ESG in jouw beleggingsportefeuille!
  • Concrete tips van ervaren beleggingsprofessionals


ebook-duurzamer-beleggen

Wat zeggen anderen over ons

over loege schilder duurzaam beleggen
Christine Chan
Loege is een van de meest toegewijde professionals die zonder aarzeling al zijn kennis deelt om zijn klanten te ondersteunen!
Niels Buijs
Niels Buijs
Zeer praktische cursus, goed inzicht geboden in de verschillende mogelijkheden en je kunt (verstandig) aan de slag met beleggen. Een aanrader.
Arnold Vrind
Loege Schilder is een vakbekwame belegger die graag zijn kennis deelt in heldere en overzichtelijke taal. De inzichten die worden gedeeld helpen je te denken en te beleggen als een professional!
Frank Schoute
Absoluut een aanrader als je meer wilt weten over duurzaam beleggen. Of je nu net begonnen bent met beleggen of de eerste stap nog niet hebt gezet, omdat je niet weet hoe of waarin te beleggen, dan helpt Loege en zijn team je hiermee.

Je kunt beleggen vergelijken met autorijden. Als je niet weet hoe je de auto start, waar het gas- en rempedaal zitten, hoe de richtingaanwijzer werkt en hoe je moet sturen, dan wordt het ingewikkeld en risicovol. Maar als je weet wat je moet doen en oefent, wordt het eenvoudig en kost het je geen moeite meer. Bovendien is het dan gewoon leuk om te doen!

Daarom is het belangrijk dat jij wél weet wat je doet. Met de juiste kennis en informatie hoeft beleggen helemaal niet ingewikkeld te zijn!

Beleggers zijn ook maar mensen en leren in de praktijk door vallen en opstaan. We zijn nou eenmaal emotionele wezens en handelen daardoor minder rationeel dan we zouden willen. 

In onze e-boeken lees je wat je moet weten om succesvol te kunnen beginnen met duurzaam beleggen. En hoe je de meest voorkomende fouten voorkomt.

Ik wens je veel leesplezier en succes met beleggen!

Loege Schilder

Loege Schilder