null

Lancering Duurzaam Beleggen Flagship Fund

Op donderdag 20 april 2023 vindt de officiële lancering van onze Duurzaam Beleggen Flagship Fund plaats. We hebben een interessant programma met diverse gastsprekers en we vertellen je meer over de achtergrond van het fonds. 

De afgelopen jaren hebben we via onze opleidingen en de DBAandelenClub honderden beleggers geholpen meer financieel en duurzaam rendement te halen. Vanuit onze leden kwam de behoefte naar boven voor een beleggingsfonds, zodat zij zelf geen transacties hoeven uitvoeren. Daarom hebben we het Duurzaam Beleggen Flagship Fund opgericht. De naam Flagship verwijst naar onze Volendamse roots en naar de strategie. Daarnaast is het een link naar de zogenaamde Flagship stores. Luxe merken verkopen in een Flagship store hun beste en mooiste producten. Het Flagship Fund is voor ons de plek waar we al onze kennis en ervaring inbrengen.

Wil je bij de lancering zijn om meer te weten over het fonds? Meld je dan aan!

Programma

15:30 inloop
16:15 Opening door Loege Schilder
16:20 gastspreker Mark Dukers
16:50 gastspreker Peter Valbracht
17:15 Lancering Flagship Fund

Sprekers

Peter Valbracht - Prosperity Community

Persoonlijke ontwikkeling krijgt een diepere betekenis als je ook verantwoordelijkheid neemt voor je leefomgeving. Peter Valbracht is als opgeleid geoloog vertrouwd met de lange en fascinerende wordingsgeschiedenis van onze aarde, hij weet wat duurzaamheid inhoudt. Dat je respect hebt voor de planeet en alles wat erop groeit en bloeit, daar dienstbaar aan bent, is voor hem een vanzelfsprekendheid. Peter vertelt in zijn presentatie over het nut van herbebossing door het planten van bomen, voor de opwarming van de aarde, voor de biodiversiteit én voor de lokale gemeenschappen.

Mark Dukers - Directeur Federatie Financieel Planners

Mark Dukers is directeur van de FFP, een organisatie waarvan circa 3.000 gecertificeerd planners lid zijn. FFP ondersteunt de leden in het uitoefenen van hun beroep vanuit deskundigheid, betrokkenheid en verbondenheid.
Op hun beurt ondersteunen deze financieel planners klanten in het maken van financiële beslissingen. En dat is belangrijk. Al jaren laat onderzoek zien dat financiële zekerheid één van de hoekstenen van een gezond en gelukkig leven is. Toch vinden veel mensen financiën een lastig onderwerp dat zich moeilijk beet laat pakken. Dit maakt veel mensen onbewust financieel kwetsbaar. Aan deze kwetsbaarheid valt iets te doen, namelijk inzicht, overzicht en actie. In zijn presentatie zal Mark daar meer over vertellen.

Loege Schilder - Duurzaam Beleggen Academie

Loege Schilder is oprichter van Duurzaam Beleggen Academie en heeft een uitgebreide ervaring als beleggingsprofessional. Tijdens de jaren heeft hij van alles meegemaakt en uit die gebeurtenissen veel lessen geleerd. Over rendement, over risicobeheer en de mogelijkheden die duurzaam en verantwoord ondernemen bieden. De missie van DBAC is om beleggers te helpen meer financieel én duurzaam rendement te behalen, door opleiding, begeleiding en sinds kort ook via een beleggingsfonds. 

Wil je erbij zijn?

Meld je dan snel aan, we hebben een beperkt aantal plaatsen voor dit event!
No opt-in form has been selected