Hoe kun je kennismaken met DBAC?

Duurzaam Beleggen Academie organiseert regelmatig bijeenkomsten voor bestaande en nieuwe relaties. Tijdens die bijeenkomsten staat duurzaam beleggen natuurlijk centraal. 


Sommige bijeenkomsten zijn fysiek op een gezellige locatie, andere zijn online, bijvoorbeeld een webinar of een Zoom- /Teams-meeting.


Onze bijeenkomsten staan in het teken van leren wat nodig is om succesvol te beleggen in duurzame kwaliteitsaandelen. Door financieel en duurzaam rendement te combineren werk je aan vermogensgroei en draag je bij aan een betere wereld. 


Geplande bijeenkomsten

22 november 

Presentatie Duurzaam Beleggen in 2022 

In samenwerking met broker Lynx 

14 december

Duurzaam Beleggen voor Financieel Planners

In samenwerking met Impact Trainingen

14 januari 2023

Event Vertrouwen, Vermogen & Verbinding

Locatie: Van de Valk hotel Volendam, Katwoude

19 januari

Online cursus Duurzaam beleggen 

Vier online trainingssessies 

Online Masterclass: Succesvol investeren in duurzame kwaliteitsaandelen

Loege Schilder gaat in gesprek met Justin Blekemolen van Lynx. Ze bespreken de vooruitzichten voor duurzame beleggers in 2023. Tijdens deze Masterclass komt u bovendien alles te weten over de voor- en nadelen van beleggen in duurzame kwaliteitsaandelen. Een en ander wordt toegelicht met voorbeelden in het TWS handelsplatform van Lynx. 

Uiteraard bestaat de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Klik hier voor meer informatie >>

Datum & tijd

dinsDAG
22-11-2022
20:00

Live sessie: Cursusdag Duurzaam Beleggen

Duurzaamheid krijgt steeds meer aandacht, in het bedrijfsleven, de maatschappij, media en op politiek en bestuurlijk vlak. Ook de particuliere (zelf)belegger vraagt om meer duurzaamheid. Maar hoe kun je de duurzaamheid van een beleggingsproduct beoordelen en hoe pas je die informatie toe in je eigen portefeuille?

DBAC heeft een programma ontwikkeld waarin theorie en praktijk samenkomen. In 1 dag leer je wat jij moet weten over dit onderwerp. We behandelen de basis van duurzaam beleggen, de mogelijkheden voor jou als particuliere belegger en de toepassing in de praktijk. 

Klik hier voor meer informatie >>

Datum & tijd

VrijDAG
18-11-2022
9:30