Team DBAC 

Volendammer roots met bijbehorende pragmatische aanpak, 

een schat aan ervaring, professionaliteit én vooral korte lijnen 

zijn onze kenmerken. Vanuit onze passie voor beleggen, duurzame

organisatieontwikkeling en educatie richtten we in 2021 

DuurzaamBeleggenAcademie op. Deze naam is in 2023

-door ons veranderende dienstenaanbod- omgedoopt tot

DBAC - Duurzaam beleggen. Met ons kleine maar zeer

gedreven en kundige team bieden we rust en vertrouwen

door te investeren in duurzame kwaliteitsaandelen. 

Loege Schilder
Vermogensbeheerder/Coach

Sinds mijn tienerjaren beleg ik en heb van mijn passie mijn beroep gemaakt. Eerst als optiehandelaar op de beursvloer en daarna als vermogensbeheerder. 

Tegenwoordig ben ik gecertificeerde ESG-beleggingscoach en trainer. Geregeld ben ik te gast op BNR nieuwsradio schrijf ik artikelen voor Belegger.nl, Fiscalert en Telegraaf Media Groep. 

In mijn overtuiging zijn vertrouwen, persoonlijke wensen en doelen, kennis en risicobeheer de basis voor een succesvolle, duurzame en verantwoorde beleggingsstrategie. 

Jaap Plat

Fundmanager

Al sinds de jaren negentig verdien ik mijn sporen in de beleggingswereld. Na mijn begin als optiehandelaar op de beursvloer in Amsterdam heb ik op diverse Europese beurzen succesvol gehandeld.  Door mijn ervaring heb hij geleerd om gebruik te maken van slimme optiestrategieën. 

Ik weet hoe belangrijk het is risico's te beperken ten einde mooie rendementen te kunnen behalen. Hierbij bouw ik op mijn ervaring, discipline en flexibiliteit. Door het maken van bewuste duurzame beleggingskeuzes wil ik bijdragen aan een betere toekomst.

Danique Bootsman

Danique Bootsman

Data-analist 

Naast mijn functie als data analist bij DBAC, studeer ik Business Analytics aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Deze studie focust zich op het verzamelen en analyseren van data. De analyses worden ingezet om bedrijfsprocessen te verbeteren en optimaliseren. Zo kun je dus ‘data-driven’ beslissingen maken binnen een bedrijf.

De dingen die ik leer tijdens m’n studie pas ik toe bij DBAC. Ik analyseer en vergelijk data om te bepalen welke keuzes binnen het bedrijf het beste zullen uitpakken. Daarnaast probeer ik bepaalde processen binnen DBAC zoveel mogelijk te automatiseren. Zo blijft er meer tijd over om te besteden aan onze leden!

Robin Nagtegaal

Marketeer

Sinds mei 2023 ben ik werkzaam bij DBAC, maar sommigen zullen mij misschien wel kennen van iets anders. Ik ben namelijk ook al 4 jaar handballer bij HV KRAS Volendam. Naast sport en werk, studeer ik aan de Johan Cruyff Academy. Bij DBAC houd ik mij vooral bezig met marketing, maar ik heb ook een passie voor beleggen. Vanaf september 2023 voer ik mijn afstudeeropdracht uit bij DBAC. 

Lenny Veerman 

Marketingstrateeg

Sinds 2022 ben ik betrokken bij DBAC. Vanuit mijn rol als freelance marketing- en communicatiespecialist vind ik het heel interessant om bij een start-up als DBAC betrokken te zijn. Het is mooi om te zien dat we met het duurzaam beleggen iets in handen hebben wat alsmaar belangrijker wordt in de huidige maatschappij. Daarbij hebben we binnen het team veel kennis en ervaring wat we omzetten in uitstekende resultaten. We hebben een onderscheidende propositie te bieden. Ik ga graag de uitdaging aan om dat ook helder over het voetlicht te brengen. Ik vind het leuk om met een klein en zeer gedreven team continu focus te houden en groter te groeien. Dat we daarbij bijdragen aan een betere wereld voelt sowieso goed.