Team DBAC 

Volendammer roots met bijbehorende pragmatische aanpak, 

een schat aan ervaring, professionaliteit én vooral korte lijnen 

zijn onze kenmerken. Vanuit onze passie voor beleggen, duurzame

organisatieontwikkeling en educatie richtten we in 2021 

DuurzaamBeleggenAcademie op. Deze naam is in 2023 

door ons veranderende dienstenaanbod omgedoopt tot 

    DBAC - Duurzaam beleggen. Met ons gedreven 

en kundige team bieden we rust en vertrouwen 

door te investeren in duurzame kwaliteitsaandelen. 

Loege Schilder

Sinds mijn tienerjaren is beleggen voor mij een hobby en ik  heb van mijn passie mijn beroep kunnen maken. Eerst als optiehandelaar op de beursvloer en daarna als vermogensbeheerder. 

Tegenwoordig ben ik gecertificeerd ESG-beleggingtrainer, werk ik mee aan de aandelenanalyse en het beheer van de fondsen en geef ik cursussen 'duurzaam beleggen' voor professionals. Geregeld ben ik te gast op BNR nieuwsradio schrijf ik artikelen voor Fiscalert. In 2023 was ik jurylid op het vlak van duurzaam beleggen bijde Gouden Stier-verkiezing.  

In mijn overtuiging zijn vertrouwen, persoonlijke wensen en doelen, kennis en risicobeheer de basis voor een succesvolle, duurzame en verantwoorde beleggingsstrategie. 

Jaap Plat

Al sinds de jaren negentig werk ik in de beleggingswereld. Na mijn begin als optiehandelaar op de beursvloer in Amsterdam heb ik op diverse Europese beurzen succesvol gehandeld.  Door mijn ervaring heb ik geleerd om gebruik te maken van slimme optiestrategieën. 

Ik weet hoe belangrijk het is risico's te beperken ten einde mooie rendementen te kunnen behalen. Hierbij bouw ik op mijn ervaring, discipline en flexibiliteit. Door het maken van bewuste duurzame beleggingskeuzes wil ik bijdragen aan een betere toekomst.

Lenny Veerman 

Sinds 2022 ben ik betrokken bij DBAC. Vanuit mijn rol als freelance marketing- en communicatiespecialist vind ik het heel interessant om bij een start-up als DBAC betrokken te zijn. Het is mooi om te zien dat we met het duurzaam beleggen iets in handen hebben wat alsmaar belangrijker wordt in de huidige maatschappij. Daarbij hebben we binnen het team veel kennis en ervaring wat we omzetten in uitstekende resultaten. We hebben een onderscheidende propositie te bieden. Ik ga graag de uitdaging aan om dat ook helder over het voetlicht te brengen. Ik vind het leuk om met een klein en zeer gedreven team continu focus te houden en groter te groeien. Dat we daarbij bijdragen aan een betere wereld voelt sowieso goed.

Robin Nagtegaal

Sinds mei 2023 ben ik werkzaam bij DBAC, maar sommigen zullen mij misschien wel kennen van iets anders. Ik ben namelijk ook al 4 jaar handballer bij HV KRAS Volendam. Naast sport en werk, studeer ik aan de Johan Cruyff Academy. Bij DBAC houd ik mij vooral bezig met marketing, maar ik heb ook een passie voor beleggen. Vanaf september 2023 voer ik mijn afstudeeropdracht uit bij DBAC.