beleggen met optiesGratis webinar 

Beleggen met opties voor risicomanagement

10-5-2022
Begint om 20:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
No opt-in form has been selected
Your information is safe with us

Beleggen in opties

Wil jij beleggen, maar zonder enorme risico's? Met opties kun je precies bepalen welke risico's je wel en niet accepteert. Zo kun je jezelf als het ware verzekeren tegen grote dalingen.

Gratis webinar 'Beleggen in opties voor risicomanagement'

Beleggen in aandelen is een interessante manier om een aantrekkelijk rendement op je geld te halen. Maar hoe bescherm je het vermogen tegen risico's. De oorlog in Oekraïne, de hoge inflatie en stijgende rente zijn serieuze bedreigingen voor de aandelenkoersen.

De meeste beleggers gebruiken obligaties voor het beheersen van de risico's. Maar als de rente verder stijgt zorgen die eerder voor meer risico. Wij denken dat het gebruik van opties voor veel beleggers een geschikte manier is om risico's af te dekken. Mits je die opties op een verstandige manier gebruikt.

In het webinar op dinsdag 10 mei om 20:00 leggen we in een klein uurtje uit wat de voor- en nadelen van opties zijn, hoe je opties verstandig gebruikt en waar je op moet letten.

Onderwerpen:

  • Huidige markten met stijgende rentes
  • Kenmerken opties
  • Hoe kun je opties gebruiken voor risicobeheer

  • Voordelen verschillende strategie├źn

  • Tips van ervaren optiehandelaren

Deelname is gratis
Spreker:
Loege Schilder

Loege Schilder

Loege Schilder

Over de spreker

Loege belegt sinds zijn tienerjaren en heeft van zijn passie zijn beroep gemaakt. Eerst als optiehandelaar op de beursvloer en daarna als vermogensbeheerder. De mede door hem opgerichte bedrijven Care IS en Axento vermogensbeheer werden 3 keer gekozen als beste vermogensbeheerder.


Tegenwoordig is Loege beleggingscoach en trainer. Hij is geregeld te gast op BNR nieuwsradio en schrijft artikelen voor IEX/Belegger, Fiscalert en Telegraaf Media Groep. 

Direct aanmelden?

No opt-in form has been selected
Your information is safe with us